home
 
 

Nieuws
ALSO ApplicatieLandschapScan
voor Organisaties
[Deze pagina] 

Welkom bij INQA

INQA adviseert bij het slim toepassen van ICT
INQA is een onafhankelijk management- en adviesbureau dat organisaties helpt om hun resultaten te verbeteren met ICT. INQA heeft een duidelijke visie hoe, vanuit de bedrijfsprocessen geredeneerd, ICT optimaal ingezet kan worden ten behoeve van de business.
De INQA-consultants houden zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT- en procesmanagementgebied, zodat zij die kunnen toepassen voor verbetering van uw resultaten.

Focus op processen
INQA heeft een grondige kennis van processen in organisaties, zowel bedrijfsprocessen als ICT-processen, en verleent haar diensten evenzeer aan gebruikers van ICT als aan de aanbieders ervan. INQA heeft uitgebreide kennis van en ervaring met procesmanagement, kwaliteitsmanagement, projectmanagement, servicemanagement en testmanagement.

Resultaatgericht
INQA's consultants hebben allemaal hun eigen specifieke competenties en kennisgebieden. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze pragmatisch zijn en zich snel en goed aanpassen aan uw organisatie. Ze zijn sterk resultaatgericht hetgeen in INQA's visie betekent: vooraf concreet afspreken wat wanneer gereed moet zijn en vervolgens je aan die afspraak houden. De INQA-consultants passen dat consequent toe op hun eigen werk. Zo weet u zeker wat u krijgt en kunt u vervolgens uw organisatie op resultaten sturen.
Laatst bewerkt op: 11.11.09 door halo
  Copyright © 2006 - 2010, INQA Quality Consultants BV, Vianen | KvK 23.085.091 | Powered by XOOPS 2.0.18 RSS feed